۰
دوشنبه ۵ آبان ۱۴۰۴ ساعت ۰۸:۵۵
سرپرست فدراسیون روئینگ عنوان کرد:

تلاش برای حل سریع مشکلات ملی پوشان

سرپرست فدراسیون روئینگ گفت: با توجه به حواشی اخیر و اعتراض برخی از ملی‌پوشان رشته روئینگ برای حل سریع مشکلات تلاش میکنیم.
تلاش برای حل سریع مشکلات ملی پوشان
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صدای‌بلوچ» به نقل از خبرگزاری تسنیم، مهران تیشه‌گران بیان کرد: دختران تیم ملی روئینگ درخواست‌هایی دارند و صحبت‌هایی را مطرح کردند. من به‌عنوان یک مدیر ورزشی با ۳۱ سال سابقه مدیریت در این حوزه، در فرودگاه و هنگام بازگشت تیم ملی به آنها اطمینان دادم که این مسائل را پیگیری می‌کنم. فردا جلسه هیئت‌رئیسه برگزار می‌شود تا هم نتایج تیم در مسابقات قهرمانی ارزیابی شود و این درخواست دختران موردبررسی قرار گیرد.

وی افزود: فدراسیون روئینگ نوپا است. محسن شادی در یک سال گذشته به‌تنهایی این فدراسیون را پیش برده؛ او یک ورزشکار است و یک مدیر شش‌دانگ نیست؛ اما چون از دل این رشته است تمام توان خود را به کار گرفت. باید بپذیریم که این فدراسیون به‌خاطر تازه‌تأسیس بودن حتی یک ساختمان نداشته؛ ولی با همه این شرایط کارهای این رشته به‌خوبی پیش رفته است. در هر مرحله اردو ۴۰ ورزشکار حضور داشته و مشکلی از این لحاظ که در فدراسیون کم‌کاری شده باشد وجود ندارد.
 
 
سرپرست فدراسیون روئینگ اظهار کرد: مشکل قایقرانان در مورد مربی بوده و می‌گویند مربی خارجی با مربی داخلی اختلاف سلیقه داشته است. نتایج آنها در قهرمانی آسیا بد نبود، شاید خودشان توقع بیشتری داشتند. روئینگ ایران در بخش دختران همیشه قوی بوده و آنها از خودشان توقع زیادی دارند. در جریان مسابقات اگر فاطمه مجلل بیمار نمی‌شد یک مدال در چهارنفره به دست می‌آمد.
 
تیشه گران گفت: قایقرانان با وزیر ورزش در ارتباط هستند. این رشته ۲۰ سال زیر نظر یک فدراسیون اداره می‌شد و شرایط متفاوت بود. اکنون هم مستقل شدن آن یک ایده خوب بود که از طرف وزیر ورزش مطرح شد. استقلال روئینگ باعث می‌شود رسیدگی بیشتری به این رشته انجام شود. من هم تا ۱۶ آذر که انتخابات برگزار شود همه مشکلات را پیگیری می‌کنم. بخشی از مشکلات قایقرانان به مکان برگزاری اردو بر می‌گردد. در ایران پیست استاندارد ۲ هزار متر نداریم. تنها پیست استاندارد ما در ارومیه است که اردوها آنجا برگزار می‌شود. پیست دریاچه آزادی ۱۰۰۰ متری است و استاندارد لازم را ندارد. در حال حاضر مدیر آبفای ارومیه سرپرست هیئت روئینگ استان است که این موضوع باعث می‌شود ظرفیت‌های خوبی در اختیار این رشته باشد.
 
وی مطرح کرد: مشکل دختران در مورد محل برگزاری اردوها است و ما در تلاشیم تا از ظرفیت دریاچه چیتگر استفاده کنیم. این دریاچه ۱۳۰۰ متر بوده و برای تمرینات موقت مناسب است. بازی‌های آسیایی ناگویا را در پیش داریم و وزارت ورزش از این رشته انتظار سه مدال طلا دارد.
 
سرپرست فدراسیون روئینگ در پایان خاطرنشان کرد: قرارداد مربی روس و افشین فرزام دوماهه و تا پایان مسابقات قهرمانی آسیا بسته شده بود. اردوهای تیم‌های ملی دختران و پسران از ۲۰ آبان‌ماه در ارومیه آغاز می‌شود. قرارداد فرزام در زمان حضور من منعقد نشده و قطعاً من تصمیم‌گیرنده نبوده و نیستم. امیدوارم بعد از مشخص‌شدن رئیس فدراسیون قرارداد او تمدید شود. فرزام از مربیان باتجربه و خوب این رشته است. فعلاً در اردوی پیشرو از فرزام دعوت کردیم تا در کنار تیم باشد. دختران هم تمرینات خود را با خانم مرادخانی انجام می‌دهند.
 
 انتهای خبر/ https://asrehamoon.ir/vdcc11qse2bq408.ala2.html
 
کد مطلب: 2202
نام شما
آدرس ايميل شما