مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان عنوان کرد:

پیشرفت ۶۰ درصدی ساخت راه‌های شمال سیستان‌وبلوچستان

26 شهريور 1404 ساعت 10:00

مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان گفت : روند پرشتاب توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل جاده‌ای در شمال استان، با پیشرفت حدود ۶۰ درصدی عملیات ساخت ۳۰۴ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در حال انجام است.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صدای‌بلوچ» به نقل از روابط‌عمومی اداره کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان، مهدی پارسی بیان کرد: پروژه راه و جاده‌سازی در قالب ۱۵ کارگاه فعال راه‌سازی و با حضور بیش از ۲ هزار نیروی انسانی متخصص و بومی با جدیت تمام در حال اجرا هستند و حتی در روزهای تعطیل نیز عملیات عمرانی بدون وقفه ادامه دارد.
 
 وی با تأکید بر اینکه این طرح‌ها از اولویت‌های مهم دولت در حوزه توسعه متوازن و کاهش محرومیت‌ها در استان بشمار می‌روند، افزود: پروژه‌های مذکور نه‌تنها موجب افزایش ایمنی سفرها و کاهش تصادفات جاده‌ای خواهند شد، بلکه نقش کلیدی در اتصال مراکز جمعیتی شمال استان به شبکه سراسری حمل‌ونقل، تسهیل دسترسی به خدمات، رونق مبادلات تجاری و استفاده بهینه از ظرفیت‌های مرزی ایفا می‌کنند.
 
 مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این استان به دلیل هم‌جواری با مرزهای بین‌المللی و قرارگرفتن در مسیر کریدورهای مهم حمل‌ونقل، دارای موقعیت راهبردی ویژه‌ای است، تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای در این منطقه زمینه‌ساز افزایش تبادلات تجاری با کشورهای همسایه، تقویت اقتصاد محلی، اشتغال‌زایی پایدار و بهبود سطح زندگی مردم خواهد بود.
 
 پارسی گفت: با تلاش شبانه‌روزی مهندسان، کارگران و پیمانکاران پروژه در صورت به‌موقع اعتبارات پیش‌بینی می‌شود که بخش قابل‌توجهی از این محورها تا پایان سال جاری آماده بهره‌برداری شود.
 
 وی در پایان خاطرنشان کرد: اداره کل راه و شهرسازی استان با تمام توان در مسیر تحقق عدالت توسعه‌ای، افزایش دسترسی به شبکه حمل‌ونقل ایمن و استاندارد، و تقویت پیوندهای ترانزیتی در منطقه گام برمی‌دارد.
 
 انتهای خبر/


کد مطلب: 2016

آدرس مطلب: https://www.sedayebalooch.ir/news/2016/پیشرفت-۶۰-درصدی-ساخت-راه-های-شمال-سیستان-وبلوچستان

پایگاه خبری - تحليلی صدای بلوچ
  https://www.sedayebalooch.ir